duminică, 18 octombrie 2020

Cred în femei

 

Cred în femeile complete care nu au nevoie de nimic din afară, deoarece simt deja că au totul în interior.

Cred în femeile echilibrate, care par fragile şi neajutorate, dar într-un mod fericit, deloc exagerat sau fals.

Cred în femeile care emană bunătate, care poartă de grijă, preţuiesc şi iartă, care au puterea să vadă partea bună din orice situaţie, să iubească cu blândeţe şi empatie.

Cred în femeile care nu caută alţi vinovaţi pentru propriile greşeli, care au ele însele ambiţia de a înţelege, urmări şi implini propriul lor scop în viaţă.

Cred în femeile care sunt prezente în propriile vieţi, care trăiesc clipa, emanând o tinereţe şi vitalitate molipsitoare.

Cred în femeile care strălucesc pur şi simplu din interior, indiferent de vârstă sau obstacole.

Cred în femeile care rezistă tentaţiei de a critica pe alţii şi se remarcă din mulţime.

Cred în femeile care aduc în căminul lor un sentiment de linişte, relaxare, căldură, care ştiu să aducă o lumină ce umple tot.

Cred în femeile deschise spre fericire, care o preţuiesc şi efectiv o nasc, şi nu doar o aşteaptă să vină din exterior.

Cred în femeile faţă de care simţi efectiv că secretele se topesc, cu care poţi vorbi orice şi acele lucruri în loc să te doară înfloresc într-o lumină mult dincolo de ceea ce suntem obişnuiţi până acum.

Cred în femeile spirituale, egale cu bărbaţii, care ştiu să asculte frumos, dar şi să emită, dar care nu emit niciodată sentimentul de superioritate sau că ar şti totul.

Cred în femeile cu ochi de stele, care ne amintesc de unde am venit, care ne reconectează cu căldură şi lumină adâncă, venită din dimensiunea pe care trebuie să o regăsim împreună.

Cred în femeile mistice, care pot intui rădăcinile a ceea ce suntem cu adevărat şi care au puterea de a renaşte aceasta lume pierdută.

Cred în femeile care chiar dacă la un moment dat în al lor suflet s-a prăbuşit totul, au fost ele apoi lumina care vroiau să o vadă în lume.

Cred în femeile care aduc înflorire energiei masculine, care simt fără să fie nevoie de vorbe, care o îmbrăţişează cu liniştea prezenţei.

Cred în femeile care înmulţesc dragostea primită şi o redau înzecit, doar aşa putem efectiv înflori.

Cred în femeile care văd prin alţi ochi, care ating şi iubesc orice fiinţă care există în mod luminos în calea noastră.

Cred în femeile care nu poartă bagaje uriaşe, dar în cele care le au există tot ceea ce le trebuie.

Cred în femeile care trăiesc sexualitatea cu candoare şi sfinţenie, care înţeleg că energia vieţii odată trezită şi fuzionată te poate urca efectiv la cer şi nu doar la o plăcere de moment.

Cred în femeile care aduc frumuseţe prin simpla lor prezenţă.

Cred în femininul sacru şi în adâncimea pe care doar ele o au.

Cred în tăcerea lucrurilor de la începuturi, în Ea, care îmbrăţişează prin prezenţa ei inclusiv spiritele creatoare ale primelor raze. Simt cum Ea a fost acolo şi a însoţit naşterea lucrurilor şi toate minunile lumii.

Cred în minunata putere a Tăcerii, Inteligenţa nenăscută, care s-a dat deoparte şi a îmbrăţişat Mintea care a început să ordoneze primele lucruri. Cred în dualitatea care a existat de atunci, şi a existat şi odată cu zorii primei omeniri, pe acelaşi palier cu Adam Kadmon, microcosmosul oglindă a Marelui Cosmos.

Cred în minunata treime care există în tot şi în noi înşine. Eu sunt cel care este întotdeauna cu tine. Eu sunt Tatăl, Eu sunt Mama, Eu sunt Fiul. EU SUNT.

Binecuvântez femininul!

Niciun comentariu:

Florentis