vineri, 16 octombrie 2020

Lumea de Lumină

În adâncurile tale există un alt ego. Nu cel creat de mintea fizică, ci de esenţa fiinţei spirituale care eşti, dincolo de orice condiţionare din aceasta viaţă. Îl vom numi Sinele Superior.

Sinele tău superior e acea parte din tine cea mai aliniată cu dimensiunea divină, acea “inimă” care există în afara dualităţii, conştientă de uniunea sa cu tot.

Creşterea spirituală poate conduce la înglobarea Sinelui Superior în viaţa ta zilnică, în manifestarea ta.

Toate cheile vieţii voastre se află în grija Sinelui Superior. Colaborarea intimă cu acest Sine Superior a extensiei tale fizice o putem denumi manifestare (faţă de el).

Manifestarea este esenţa de a face lucrurile să se petreacă pur şi simplu. Este intenţia, este mecanismul prin care spiritele superioare odată au creat acest Univers fantastic în care existăm acum, dar la o scară momentan care ne scapă percepţiei noastre.

Intenţia trebuie însă afirmată ca o stare de fapt, Sinele Superior nu cunoaşte conceptele de temporalitate (trecut sau viitor), pentru el exista doar o înlănţuire continuă de momente prezent.

Dacă spre exemplu îţi doreşti un nou loc de muncă, trebuie să comunici ideea că deja îl ai. Ideea este recepţionată de Sinele Superior, iar acea slujbă va apărea în mod magic în viaţa ta.

Dar toate acestea nu se pot realiza oricum.

Manifestarea e un puternic act spiritual, însă este foarte solicitant, pentru ca el să funcţioneze este nevoie de mult exerciţiu. Pentru că mulţi dintre noi subestimează afirmaţiile, pentru că ele la prima vedere sună ca o gândire optimistă, ireală chiar, care prezintă lucrurile prea frumoase ca să fie adevărate

Mulţi dintre noi vom utiliza afirmaţiile pentru o anumită perioadă de timp, după care vom abandona... Ceea ce a fost afirmat înainte se va produce mai târziu, uneori după un an sau chiar doi...

Manifestarea va funcţiona doar dacă afirmaţiile adresate Sinelui Superior sunt însoţite de credinţă. O credinţă neclintită, însoţită chiar de vizualizare vie a lucrurilor pe care vrem să le atragem, poate fi atinsă doar prin experimentare personală în timp.

De aceea este bine să începem cu manifestarea unor lucruri absolut banale sau mărunte, de exemplu vizite şi telefoane din partea prietenilor. Producerea acestor lucruri mărunte în urma manifestării voastre vor duce la creşterea încrederii şi a puterii voastre de manifestare. Cei ajunşi în această etapă veţi trece la manifestarea unor lucruri mai importante şi vă veţi apropia de Sinele Superior al vostru.

Puteţi manifesta nu doar obiecte, ci şi anumite schimbări în viaţa voastră, realizarea unor vindecări, dezvoltarea unor abilităţi psihice, desfacerea legăturilor cu anumite forţe energetice negative sau inferioare.

Cel mai bine, manifestarea funcţionează când este folosită indirect. Spre exemplu, dacă doriţi să vă lasaţi de fumat, concentraţi-vă asupra ideii de a avea o inimă sănătoasă, plămânii curaţi şi o bună circulaţie a sângelui, şi nu asupra fumatului în sine.

Atunci când manifestaţi ceva, intenţia voastră este receptată de către Sinele Superior, iar ghidarea se va canaliza sub diferite forme. Trebuie să fiţi foarte vigilenţi. Sinele Superior vă va ghida spre ceea ce aveţi nevoie pentru ca intenţia voastră să devină realitate. Astfel, se va folosi de oricine şi de orice din jurul vostru. Datorită faptului că el este conectat cu toate, face ca Universul să comploteze în jurul intenţiei voastre, deoarece sunteţi parte integrantă din univers şi sunteţi conectat la tot ceea ce există.

Ajutorul pe care îl veţi primi şi informaţia care va ajunge la voi va lua multe forme: vise, coincidenţe, sincronicităţi, alte persoane, televizor, filme, cărţi, reviste, internet.

A recunoaşte informaţia respectivă, căutând şi urmărind indicii furnizate de viaţa însăşi, poate fi asemănată unei vânători de comori.

Dacă eşti vigilent, vei permite ţie însuţi să fi condus spre soluţiile pe care le cauţi. Fiind vigilent, te deschizi către viaţă, vei colabora cu ea, îi permiţi vieţii să-şi manifeste miracolele. Efectiv te laşi purtat de valul vieţii, de o inteligenţă adâncă, mult mai adâncă decât îţi poţi imagina.

Ghidarea din partea vieţii este deschisă de acţiuna de a fi receptiv la concidenţe şi sincronicităţi, urmărind inima şi acţionând (pe baza semnelor şi a indiciilor). Puteţi fi ghidaţi doar dacă vă mişcaţi şi acţionaţi. Dacă sunteţi pasivi, de regulă nu se va împlini nici o manifestare.

Un exemplu foarte sugestiv este faptul că vă aflaţi acasă şi vă doriţi cu adevărat un ajutor, fără ca acel ceva semnificativ să se petreacă. Brusc, sunteţi vizitat de poştaş, care vă va aduce un pachet. Stând de vorbă cu el, vă va spune că a luat masa într-un mic restaurant din cealaltă parte a oraşului şi că s-a simţit foarte bine acolo. Simţiţi efectiv că ar fi înţelept să mergeţi şi voi să luaţi masa în acel restaurant drăguţ! Această acţiune vă va deschide spre o ghidare ulterioară. În acel restaurant este posibil să întâlniţi pe cineva care v-ar putea ajuta. Sau, este foarte posibil să se întâmple altceva diferit – o intoxicaţie alimentară care vă va conduce la un spital, unde veţi nimeri în salon cu o persoană înţeleaptă, care vă va ajuta. Acţionând în acest fel, la un moment dat veţi fi conduşi spre a fi ajutaţi.

Dincolo de manifestare, puteţi accepta o alternativă – o să o numim realism. Veţi accepta ceea ce este, un lucru minunat. Însoţiţi de gândire pozitivă, vă veţi focaliza asupra lucrurilor bune şi vă veţi aştepta şi la mai multe lucruri bune, ceea ce le face pe acestea să devină tot mai puternice.

După ce procesul manifestării s-a realizat, este nevoie să vă manifestaţi recunoştinţa. Ea este cea care valorifică sursa, adică Sinele Superior. Puteţi denumi cum doriţi această sursă a împlinirii manifestărilor voastre spiritul care vă ghidează, Sinele Superior, Sursa, Dumnezeu, o zeitate anume, sau pur şi simplu mulţumiţi-i extraordinarei forţe necunoscute care v-a ajutat. Recunoaşterea şi recunoştinţa fac complet actul manifestării.

Singurul lucru care vă stă în cale sunteţi voi şi propriile voastre credinţe. Daţi-vă la o parte pentru a permite intenţiei voastre să se producă. Nu veţi înţelege probabil cum aveţi acces, dacă permiteţi asta, la forţa supremă din univers, dar nici măcar nu e nevoie. Acceptaţi faptul că unele lucruri pur şi simplu măreţe din modul de funcţionare al universului sunt dincolo de puterea de înţelegere a celor mai mulţi dintre noi.

Niciun comentariu:

Florentis