sâmbătă, 3 iulie 2021

Vindecare

Când îţi vorbesc despre vindecare nu vreau să afirm că ai o anumită disfuncţie. Nici să te tratez ca pe o persoană care are nevoie de ajutor.

Îmi spun de fapt şi mie, că noi toţi revenim pe Pământ cu doar câteva unelte, hotărâţi să refacem codurile de lumină cu care ne-am născut. Nu, nu aici pe Pământ ne-am născut, căci aici suntem doar în trecere. Aici e doar un loc de joacă superb, unde putem experimenta ca nicăieri altundeva. Vrem încăpăţânaţi să refacem matricea noastră alterată, să o readucem la starea sa luminoasă, când am pornit din Începuturi.

Pentru asta suntem în stare să suferim milioane de ani, să călătorim într-o mulţime de lumi, să cunoaştem Umbra, să cădem, să ne refacem, să o luăm de la capăt...

Toţi ne simţim poate rătăciţi la un moment dat.

Când îţi vorbesc ţie, îmi vorbesc şi mie, căci la nivelul Sinelui Profund, suntem conectaţi într-un mod absolut extraordinar. Iar când îmi vorbesc mie şi reuşesc să aduc schimbări profunde în mine, acele schimbări rezonează în tine. Căci fiecare acţiune pe care o realizăm oricare dintre noi cu inima, va avea ecouri în toată Creaţia!

Poate nu ştiu să îţi arăt calea spre vindecare, o ştiu doar pe a mea, însă din ceea ce am trăit pot să îţi spun ce anume te ţine pe loc. Nu eşti însă nevoit(ă) să ţii cont de ele, ai liber arbitru şi decizia îţi aparţine! Să ştii că dacă nu te vei lăsa dus(ă)/condus(ă)/ghidat(ă) de inteligenţa uriaşă a Universului, nu te va conduce nimeni cu forţa, şi nu te vei vindeca dacă nu doreşti să te vindeci!

Dacă atunci când ceri ceva, refuzi să asculţi modul în care îţi este transmis, agăţându-te doar de trecut, neacordând atenţie Universului, nu te vindeci. Caută mai adânc în tine şi vezi ce te împiedică să fi fericit(ă) şi liber(ă).

Nu te vindeci atunci când vine ceva bun în viaţa ta, dar tu îl respingi şi preferi să stai în situaţia unde nu eşti fericit(ă).

Nu ştii că eşti de fapt originea „bolii” tale. Continui să ignori fiinţa valoroasă şi puternică pe care o porţi în tine. Continui să negi, pretinzând că totul este bine în lumea ta. Nu îndrăzneşti să te adresezi şi să pui limite oamenilor care vor să îţi conducă viaţa după scopurile lor egoiste. Din aceste cauze nu te vindeci.

Tai legăturile cu oamenii care nu te încarcă cu energie, sau doar eziţi să o faci? Sacrificiul permanent de sine este calea ta de a-ţi arăta dragostea? Eşti convins(ă) că făcând asta, mergi într-o direcţie bună pentru tine?

Foloseşti vreodată magia iertării pentru a te curăţi de furie şi resentimente?

Respecţi voinţa liberă a fiinţelor care te înconjoară de a fi ceea ce sunt?

Din aceste cauze nu te vindeci.

Şi nu te vindeci nici atunci când nu te pierzi prin păduri, nu vorbeşti cu marea, fugi de Soarele prieten şi ai uitat că tu eşti Vindecătorul!

Niciun comentariu:

Florentis