joi, 1 iulie 2021

Boala

Ceea ce numim noi boală sau afecţiune este de fapt un răspuns la atenţia şi atitudinea noastră.

Din punct de vedere medical ne rezumăm să explicăm că sistemul imunitar are un răspuns mai redus şi atunci se instalează afecţiunile.

Dar apărarea corpului, sistemul imunitar e atât de sensibil la vibraţia ta! Câtă atenţie ai acordat faptului că ceea ce nu poate fi perceput în mod direct, vizibil, are o importanţă hotărâtoare, doar că nu o poţi conştientiza? Este invizibilă doar pentru că tu nu eşti pregătit(ă) să înţelegi acea dimensiune, nu pentru că ea nu poate fi atinsă.

Condensarea energiilor dense, scăzute, răspunde în corp cu o senzaţie puternică de frig.

Aportul excesiv de alimente scade de asemenea vibraţia ta; mâncarea cumpătată şi uşoară ajută şi corpul şi sufletul, însă greutatea ei atrage greutate şi în partea invizibilă a ta. Nici dieta, care te pedepseşte, te forţează, cu siguranţă nu te va face mai fericit(ă). Tot ce decurge spontan şi în armonie cu natura (inclusiv cu natura ta interioară) este fericit şi contribuie la armonia şi dezvoltarea ta.

Un sentiment dens încorporat în suflet, cum ar fi resentimente, invidie, ură, mănâncă corpul din interior. La fel şi o suferinţă foarte mare, foarte greu de învins. Rezultatul este dezvoltarea unor forme de cancer mai ales în zonele care indică ce anume l-a produs. Suferinţa însă poate fi depăşită prin înţelegerea lumii adevărului, a mecanismelor cosmice. Sentimentele dense şi de vibraţie joasă pot fi depăşite doar prin întoarcerea la adevărata natura a ta, prin dorinţa de a lucra asupra ta şi a deveni cel mai bun om posibil prin prisma resurselor de care dispui.

Temerile acumulate şi nerezolvate, cele pe care nu le analizaţi, înfruntaţi şi depăşiţi, vor afecta rinichii. Doar rezolvarea lor vor putea debloca şi hrăni aceste organe cu energia vieţii şi recalibra aşa cum sunt menite să funcţioneze.

Refuzul de a accepta că energia cosmică magnetică te pătrunde şi creşte în tine, şi că eşti într-un fel unit(ă) cu realitatea universală, frica de adevăr, se va manifesta în corpul tău prin alergii severe.

Lipsa bucuriei, fericirii, subestimarea de sine, frica de viaţă în general se manifestă în corpul tău prin anemii.

Frica şi lipsa stimei de sine (chiar ura de sine în cazuri extreme) duce la suprafaţă la tulburări alimentare, lipsa poftei de mâncare, lăcomie dezechilibrată, nevoia continuă de protecţie.

Lipsa de bucurie şi adormirea sensibilităţii interioare conduce la probleme ale inimii.

Atunci când eşti lipsit de flexibilitate în viaţă atât cu privire la tine, cât şi faţă de cei pe care îi iubeşti, corpul tău va manifesta la suprafaţă tot o lipsa de flexibilitate, sub forma unor boli ale oaselor. Universul nu este doar alb sau negru, ci este plin de nuanţe, iar căile sunt infinite şi inepuizabile, când refuzi asta, şi te menţii prea fix, întreaga ta structură osoasă va deveni rigidă şi inflexibilă.

Atunci când visele din trecut pe care nu le-ai putut îndeplini, iar tu eşti copleşit(ă) din această cauză de nostalgie, de sentimentul neajutorat că nu ai control asupra vieţii tale, scufundându-te în tristeţe densă, iar apoi treptat într-o armură care poate nu te lasă să mai suferi, dar cu siguranţă nici nu te lasă să simţi... atunci în corpul tău se va instala diabetul.

Sentimentul de vinovăţie prin faptul că trăieşti sexualitatea aşa cum a stabilit-o societatea, ideea fixă a păcatului se instalează în zonele genitale şi va provoca boli cu transmitere sexuală.

Atunci când te simţi mereu persecutat(ă), când ai o stare de paranoia, când îţi respingi viaţa şi generezi un conflict între raţiune şi emoţie, corpul tău va răspunde prin epilepsie.

Frica de procesul vieţii, că nu avem capacitatea necesară de a fi buni părinţi, conduce la sterilitate.

Temerile tale, vina insuflată, incapacitatea de a depăşi adversităţile, acumularea de eşecuri şi atitudinea ta în faţa acestora, faptul că nu ceri mai mult de la tine şi de la lume, toate acestea îţi creşte densitatea în starea ta fizică, apărând în scurt timp blocajele şi afecţiunile. Cu cât sufletul tău este mai încărcat, el nu se mai poate înălţa deasupra încercărilor şi se va prăbuşi, această prăbuşire apoi se va reflecta la suprafaţă, în corpul fizic. Aceasta se întâmplă la nivelul oricărei forme de viaţă, a oricărei fiinţe, în toate regnurile.

Cu cât mai mare e înţelepciunea, cu atât mai mare e seninătatea, iar vibraţia vă va creşte, cât şi libertatea de a nu te mai supune unor tipare înguste şi depăşite, vei câştiga vitalitate şi vei avea o imunitate deosebită în faţa afecţiunilor.

Călătorind pe frecvenţa vibraţiilor, veţi găsi porţi deschise, care vă vor conduce la lumi superioare, eterice, sau la a coborî în lumi de dimensiuni şi mai dense. Energia se distribuie pe zece niveluri mari, noua etape ascendente, iar a zecea este însuşi izvorul din care emană energia; 10 este cel de la început şi de la sfârşit, totul şi nimic în acelaşi timp, 1 este începutul, iar 0 este cercul care închide şi se alătură începutului. Tu eşti sămânţă divină, nu eşti creaţia unui zeu străin, ci eşti însuşi proiecţia manifestărilor infinite ale creatorului, al fântânii vieţii. Tu ai darul de a genera viaţa, cu corpul tău, ai darul de a crea vise şi idei cu sentimentele şi gândurile care izvorăsc din tine, tu însuţi eşti energie condensată provenită din energia sursei. Când ajungi la adevărata înţelegere şi integrare a divinităţii tale prin deschidere la cunoaştere, etică, anularea egoului şi manifestarea iubirii necondiţionate, îţi aminteşti originea şi o reintegrezi aici, pe acest plan fizic, condensat, apoi eşti pregătit pentru folosirea corectă şi totală a energiei şi voinţei. Puterea în sine nu e importantă, ci utilizarea ei în planul armonic cosmic, unde mândria şi superioritatea nu au înţeles. Reintegrarea în tot, în Unul, în Multiversul Întreg, se face nu doar la nivel Macro, la nivel divin, ci la nivel Micro, inclusiv la nivelul fiinţei tale şi a proiecţiei sale fizice – corpul e reflexia universului, organele sunt reflexia galaxiilor, ţesuturile sunt reflexii ale sistemelor stelare, fiecare celulă e reflexia unei planete, şi în toate există codul complet al totalităţii, la fiecare nivel.

Niciun comentariu:

Florentis