sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Ajutorul tău e Universul / The Universe is your Help

 


În această lume toate lucrurile sunt vii. Chiar şi propriile noastre gânduri.

Atunci când gândim, Universul înţelege ceea ce emitem ca nişte impulsuri energetice. El acţionează în sensul împlinirii lor.

Energia intenţiei modelează realitatea.

Universul ne ţese realitatea îndeplinindu-ne intenţile. Iar noi îl hrănim cu recunoştinţa şi dragostea noastră.

Pentru Univers nu există “da” sau “nu”. Nu există pozitiv sau negativ. Nu există timp, ieri sau mâine. Nu există emoţie ca “frică” sau “bucurie”. El înţelege doar câtă energie însoţeşte intenţia noastră.

Tu îi dai singur ordine Universului să nu îndeplinească anumite dorinţe. Cele însoţite de teamă sau de şovăială, de autoblocare. În adâncul tău nu îţi doreşti cu adevărat acele lucruri şi nu crezi că sunt posibile, Universul pur şi simplu primeşte mai departe comanda ta.

Emiţi astfel de gânduri: “sunt vremuri grele, este greu să obţii un loc de muncă bun”, “este greu să economiseşti şi să îţi cumperi acea casă”? Universul îţi va ţese exact ce ai emis: vremuri grele, probleme la servici, viaţa nefericită de care îi vorbeai.

Eşti co-creator al propriei tale realităţi. Universul îţi va oferi ceea ce emiţi ca energie, în funcţie şi de câtă emiţi.

Cari cu tine de o viaţă îndoiala. Opreşte-te. Acel “dacă” nu mai există.

Ce îţi doreşti cu adevărat? La ce visezi? Ce anume îţi aduce fericire şi armonie?

Lasă energia din acele vise să te cuprindă. Imaginează-ţi totul ca şi cum dorinţele tale s-ar fi îndeplinit. Mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că a creat o lume atât de magică. Mulţumeşte pentru că te-ai născut în această lume. Mulţumeşte destinului, te-a adus în momentul în care eşti acum. Mulţumeşte Universului care îţi îndeplineşte dorinţele.

Dacă nu ai pe cine să iubeşti şi cui să mulţumeşti... Dacă această lume nu merită să fie iubită, atunci iubeşte o piatră! Ridică o pietricică de pe drumul tău, lasă pietricica să primească dragoste şi recunoştinţă din partea ta. Dăruieşte-i mulţumiri în fiecare zi. E important ca în inima ta să fie reclădită capacitatea de a iubi. 

Trăieşte o viaţă nouă, cea mai frumoasă pe care o puteai avea! Este posibilă!


Niciun comentariu:

Florentis