marți, 28 octombrie 2008

Paid To Read Programs - part I

Intr-una din zilele de vara a anului trecut mi-a fost impartasita ideea unei afaceri putin cunoscute la noi in tara si cu sanse mari de a face o gramada de bani fara a risca nimic!!!

Aceasta era ideea, de obicei aproape toate afacerile aduc o doza mai mica sau mai mare de risc.

Ideea era foarte valoroasa, mai ales ca puteai realiza venituri din servicii publicitare, fara a avea o pregatire superioara anume, in urma unui contract cu anumite siteuri de acest gen si in urma realizarii unui anumit punctaj, urmand a fi platit la un anumit termen prin modalitatea convenita.

Afacerea se numeste PTR – Paid To Read (Programs), dupa specificul activitatii care va trebuie prestata.

Am infiintat si un grup pe aceasta tema, pentru a eficientiza activitatea si a avea feed-back de la toti cei implicati in acest fenomen.

Vezi grupul la urmatoarea adresa - Koeman's.

Va inserez mai jos instructiunile incarcate pe grup, pentru a va face o idee mai detaliata:

INSTRUCTIUNI


1. Introducere


Sistemul pe care vi-l prezint a fost conceput in scop publicitar. Sunt anumite siteuri care promoveaza clientii pentru a propulsa reclamele/siteurile acestora in topul motoarelor de cautare, calea spre eficienta maxima a acestora. Indexarea acestor siteuri spre un loc cat mai in top are loc conform unei anumite contorizari a traficului pe acestea. Traficul poate fi obtiunt si artificial, prin plata unor astfel de siteuri de promovare publicitara de catre clienti, aceste siteuri avand pus la punct un sistem elaborat de promovare a clientilor lor. Promovarea acestora are loc prin navigare pe internet pe adrese propuse, navigare care este platita de catre aceste siteuri. Castigul este evident pentru toate cele trei parti implicate – pentru clienti serviciul de propulsare si promovare a acestora in topuri, pentru clienti realizarea obiectivelor si incasarea unor anumite sume de la clienti si pentru noi, cei care furnizam munca propriu-zisa siteurilor cu acest profil de promovare publicitara, cu sume consistente, mult peste venitul mediu si prin eforturi si cerinte minime.

Aceasta activitate nu implica munca de teren, totul se face fara sa fiti nevoiti sa apelati la tehnici de vanzare, intalniri, deplasari, fara presiune, dupa un orar care vi-l fixati voi singuri.

Prin inscrierea si activitatea efectuata pe aceste siteuri veti fi platiti pentru: citirea de emailuri publicitare, vizitare de siteuri propuse, inscrierea la alte siteuri PTR (Paid to Read Programs – Platit pentru a citi programe).

Exista pe fiecare site PTR un sistem automat de contorizare a acativitatilor si sumelor ce revin fiecaruia.

Inscrierea este absolut gratuita, fara investitie initiala, castigurile depinzand numai de implicarea fiecaruia.

Orarul are o flexibilitate totala, la indemana alegerii dumneavoastra, totusi trebuie sa intrati pe fiecare site pe care sunteti inscrisi cel putin odata pe saptamana, pentru a efectua o activitate minima, unele dintre siteuri la o inactivitate mai mare de 15 zile (termen ce depinde de la site la site) atragand dizolvarea contului pe acel site si a castigurilor realizate pe acesta netransferate. Totusi exista pe aproape toate siteurile PTR o optiune de hibernare temporara a activitatilor pana la o data anuntata, un fel de concediu, caz in care contul dumneavoasta va fi conservat si reactivat automat ( fara a pierde nimic) la data anuntata de dumneavoastra.

Aceasta activitate cu profil publicitar nu necesita cunostinte avansate de limba engleza; de asemnea limbile intanite in continutul mesajelor ce vor rula pe ecran nu au o mare importanta, sistemul de contorizare fiind in engleza si il puteti urmari usor, fara a citi obligatoriu mesajul, numai navigand pe el. Cel mai usor, cand vi se deschide o fereastra cu posibilitatea de instalare automata a carcaterelor unei anumite limbi sau ceva asemanator, o ignorati cu „cancel” si ramaneti mai departe pe mesaj pana la contorizarea acestuia si la confirmare virarii sumei in contul dumneavoastra.

Fiecare persoana inscrisa, castiga atat din activitatea sa de vizitare a site-urilor in cauza, cat si din cea a personelor inscrise de ea, si de asemenea si din cea a celor inscrisi la randul lor de fiecare din acestea. Cu cat numarul celor inscrisi la toate nivelele este mai mare, cu atat castigurile cresc pentru fiecare.

La un moment dat o persoana inscrisa poate castiga mai mult din activitatea persoanelor inscrise de ea (fara ca acestea sa piarda nimic), decat din activitatea proprie.

Fiecare site la care cineva se inscrie si devine „user” are un sistem automat de contorizare a numarului de vizitari de catre user-ul respectiv si de adaugarea in contul user-ului a sumei ce se cuvine pt. fiecare vizitare, precum si de contorizare a numarului de persoane inscrise de catre user, si a sumelor ce revin user-ului din activitatea acestora si din cea a altor persoane inscrise de acestea.


2. Realizarea unei modalitati de plata

Nu e obligatoriu sa deschideti un cont daca pe siteurile pe care va inscrieti veti opta pentru metoda de plata “Check”, dar care e mai anevoioasa.

Va prezint mai jos modalitatile principale de plata care se preteaza pentru Romania. Eu personal am optat pentru Moneybookers.

In primul rand intrati pe www.moneybookers.com si/sau www.e-gold.com si deschideti un cont.

Deschiderea acestui cont este absolut gratuita si va va fi confirmata prin e-mail.
Acestea sunt un fel de banci virtuale in care vi se vor vira banii castigati din citirea mailurilor si din care puteti retrage banii intr-un cont real deschis la una din bancile din orasul dumneavoastra. Contul curent real in dolari deschis la una dintre bancile din orasul dumnevoastra (preferabil BRD, BCR, BancPost, Banca Transilvania) se poate face si mai tarziu, dupa ce va intra primele transe de bani in contul deschis, iar costurile sunt nesemnificative, costuri mai importante fiind numai daca doriti sa va faceti card cu acees la cont in valuta.

ATENTIE !!! Cand deschideti acest cont (la Moneybookers sau E_gold) va trebui sa folositi numele si adresa dvs reale. Aceasta pt. a corespunde cu numele si adresa trecute in contul bancar real.

Daca ati deschis cont la Moneybookers, in dreptul casutei Payment account din formularul de inscriere oferit de site-ul respectiv va trebui sa treceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat la moneybookers la deschiderea contului. Mai multe detalii gasiti pe fiecare site la sectiunea HELP si in instructiunile care urmeaza.

Acest lucru fiind facut, mai departe e simplu. Trebuie sa va inscrieti pe una sau mai multe pagini Web care platesc pentru deschiderea mail-urilor trimise de ea. Eu personal sunt inscris pe cateva din aceste pagini (sunt f.f. multe pe internet), pe care le-am trecut spre sfarsitul acestui material.

Majoritatea acestor pagini web fac plata in decurs de 30 zile sau un termen cat mai apropiat de aceasta, dupa ce ati solicitat PAYOUT Puteti solicita plata numai cand ati atins plafonul minim stabilit de fiecare site in parte (difera de la o pagina web la alta).
Dupa ce ati atins plafonul si ati solicitat PAYOUT va trebui sa deschideti in continuare mail-urile primite de la site-ul respectiv si sa va faceti treaba in continuare. Atingerea plafonului de mai multe ori va va transforma in HONEST MEMBER si plata se va face mai rapid de 30 zile.

Plata se face in contul de pe Moneybookers sau E_gold (depinde ce site ati ales in formularul de inscriere pe site-ul respectiv).

Aveti grija, la inscrierea pe Moneybookers, va trebui dupa ce completati datele personale de inscriere cerute (firsta name= prenumele, last name= numele), sa dati optiunea verificare adresa. O sa vedeti la datele personale cand o sa intrati iarasi pe contul dumneavoastra, dupa ce ati completat datele pentru cont, optiunea verify adress. Scrieti acolo adresa exacta, ca si buletin (cu toate datele), pentru ca va va fi trimisa o scrisoare acasa, cu un cod de verificare care il veti introduce in pagina dumneavoastra de cont acolo unde va fi cerut. Scrisoarea va va ajunge in 5-7 zile aproximativ, depinde de operativitatea serviciilor postale. Ea va contine un cod de verificare a contului dumneavoastra, in scopul prevenirii fraudelor, si de asemenea inca o anexa care va recomanda sa intrati la o anumita adresa de internet unde sa confirmati primirea scrisorii.


3. Alte note preliminare


Aveti nevoie de:

- O adresa de e-mail (sau mai multe). Recomandabil sa va deschideti o adresa e-mail numai pentru aceasta activitate pentru o evidenta mai sigura si a nu amesteca e-mail-urile de la aceste site-uri cu cele personale.

- Acces la internet, Preferabil prin cablu sau acces nelimitat; nu dial-up (care va costa prea mult)

- Cont curent bancar in dolari in orasul de rezidenta (nu este necesar dar va recomand daca doriti ca banii sa ajunga intr-un cont personal; alta alternativa este sa primiti banii acasa prin check). Acest cont se poate deschide si mai tarziu, dupa primirea fondurilor in contul bancar virtual ales. Va explic mai jos pas cu pas ce trebuie sa faceti.



4. Inscrierea pe siteuri


Faceti click pe link-urile din lista de mai jos (pag. 8), apasand tasta CTRL si click stanga la mouse sau copiind adresa direct in pagina de internet. Se va deschide o pagina si trebuie sa cautati „SIGN-UP” sau „JOIN” (optiunile se gasesc mereu in oricare site).
Apare o casuta in care va invita sa scrieti adresa dvs. de e-mail. Completati cu adresa pe care v-ati hotarat sa o folositi pt. aceasta activitate, apoi apasati pe „continue”
Mergeti in casuta dvs de e-mail (cea pe care ati completat-o mai sus) si veti gasi un link de inscriere
Dati click cu mouse-ul pe acest link si va va duce inapoi in pagina site de la care ati pornit, oferindu-va un formular de inscriere cu urmatoarele rubrici:
USERNAME: aici completati un nume de user pe care il veti folosi si care trebuie tinut minte, impreuna cu parola de acces (vezi mai jos).Va sfatuiesc sa folositi pe toate site-urile la care va veti inscrie, acelasi username si aceeasi parola (password) pentru a nu face confuzii mai tarziu.
E-MAIL: adresa dvs. de e-mail (cea cu care ati inceput inscrierea).
SEND E-MAILS TO: alegeti unde doriti sa va trimita e-mail-urile publicitare (doar in casuta sau in casuta de site sau in amandoua). Va sfatuiesc sa alegeti „site inbox” ca sa nu va umpleti casuta dvs, personala cu zeci de e-mail-uri pe zi.
FIRST NAME: Prenumele dvs. real (necesar mai tarziu la trimiterea banilor - trebuie sa corespunda cu cel din buletin).
LAST NAME: Numele dvs. real (aceleasi observatii ca mai sus)
ADDRESS: Adresa dvs. reala (ca mai sus)
STATE : completati N/A (non American) si in spatiul de jos judetul
COUNTRY: Romania
ZIP CODE: codul dvs postal real (este specificat pt.fiecare strada pe site-ul Posta Romana sau pe google la coduri postale) Aceleasi observatii ca mai sus.
REFERRER: trebuie lasat nemodificat koeman afisat automat de formular. Daca este afisat altceva sau nimic, modificati inscriind koeman. Cheia acestui sistem este de a indica la inscrierea in site-urile prezentate la sfarsitul acestui material, la rubrica referrer, o persoana care face parte deja din sistem, in cazul de fata persoana cu username koeman, nume prezent la finalul fiecarui link. Astfel, aceasta persoana va primi castiguri ulterioare de la afiliati, fara nici un efort suplimentar din partea acestora, care la randul lor, vor beneficia de acelasi regim in momentul inscrierii propriilor afiliati.

Daca, la inscriere, nici o persoana nu e indicata ca referrer, fiecare site va considera noul intrat ca independent si nu-l va introduce in sistemul piramidal!!!(deci nu va avea de castigat nici cel care a transmis acest material, nici cel care se inscrie)!!

CATEGORIES OF INTERESTS: ca sa primiti cat mai multe mail-uri, deci mai multi bani, bifati cat mai multe domenii de interes care se gasesc in formular sub forma de casute patrate (chiar daca nu va intereseaza domeniul respectiv). Cu cat mai multe, cu atat mai multe mail-uri platite, deci mai multi centi.
ATENTIUNE! Nu bifati la acesta rubrica optiunile DELETE ME; I USE CHEAT SOFTWARE; NO EMAILS; I WANT TO GIVE YOU ALL MY MONEY; BLIND CLICKER; KEEP ALL MY EARNINGS; ME CHEATER; NEED TRANSLATOR; etc. (Nu sunt prezente in toate site-urile dar e bine sa fiti atent, deoarece bifarea lor conduce la anularea contului dvs. pe site-ul respectiv - aceasta masura a fost luata de site-uri impotriva unor programe de inscriere automata).
ARE YOU GOING ON VACATION (vrei sa pleci in concediu). Unele site-uri au aceasta rubrica unde trebuie sa scrieti data cand credeti ca va veti reintoarce din vacanta, in caz ca lipsiti cateva zile si intrerupeti activitatea pe site-ul respectiv. Acest lucru este foarte necesar pentru a nu va trimite e-mail-uri in perioada cat sunteti plecat. Altfel, dupa 15 zile de inactivitate, pierdeti contul si tot ce ati castigat pe el. Aceasta optiune se completeaza mai tarziu, odata cu modificarea profilului, datelor personale (se poate face oricand, intrand la sectiunea Members, rubrica Profile), numai cand este nevoie.
PAYMENT METHOD (modul de plata)
- Check (cec )
- Money orders (transfer de bani, ajung la dvs acasa sau la posta)
- E_Gold
- MoneyBookers
- Paypal (nu functioneaza la noi in tara)
E_Gold si MoneyBookers sunt un fel de banci electronice in care vi se vor vira banii castigati din citirea mail-urilor sau vizitarea de site-uri, si din care banii se pot retrage prin transferarea lor intr-un cont curent real deschis la una din bancile din orasul dvs. din Romania.
Dupa parerea mea, forma de plata cea mai utilizata, mai rapida si sigura este MoneyBookers.
Instructiuni de scoatere a banilor:
- Cand site-ul respectiv va confirma virarea banilor la MoneyBookers, puteti lasa banii acolo, sau puteti sa-i scoateti. Intrati pe www.moneybookers.com; faceti „login account” (username-ul dvs.), mergeti pe „withdraw” apoi pe „transfer funds on your bank account” unde se cer coordonatele da la contul dvs. curent si totul e in regula. Se plateste comision pentru orice transfer. Eu am ales aceasta metoda, pe care o consider cea mai rapida si mai eficienta.
- Daca ati optat ca metoda de plata pentru E_gold, trebuie sa va deschideti un cont la e_gold, intrand pe www.e-gold.com - gratuit. In acelasi timp trebuie sa va deschideti cont si pe www.omnipay.com in care e_gold va va vira banii si de unde ii puteti scoate foarte usor, ei trimitandu-va un cec pe care-l puteti incasa la orice banca din Romania (preferabil BCR sau BRD).
- Daca ati ales modalitatea de plata „Check”, este cea mai simpla modalitate de a va primi banii (dar dureaza mai mult), acestia fiind trimisi prin cec intr-un plic pe adresa dvs. Cecul il incasati apoi, pe baza de buletin, de la orice banca mare, care face transfer international de bani. Este aceeasi modalitate pe care o folosesc romani care muncesc in strainatate si care trimit bani in tara familiei.
PAYMENT ACCOUNT ID: daca ati optat pt.incasare prin E_gold, inscrieti aci numarul de inregistrare/validare primit pe e-mail (un numar lung, compus din cifre si litere) cu care v-ati deschis cont la e_gold. Daca doriti sa incasati banii prin moneybookers, treceti aici adresa dvs. de e-mail.
PASSWORD (parola): o parola aleasa de dvs.pe care va trebui sa o pastrati impreuna cu USERNAME si care e bine sa fie aceeasi pt. toate site-urile pe care va inscrieti, pt. a nu va incurca mai tarziu.
Daca aveti mai multe adrese de e-mail, mai multe PC-uri sau mai multe adrese de rezidenta (de ex. la parinti, acasa, la serviciu) va puteti inscrie de mai multe ori, sub mai multe nume, marind astfel castigurile. NU INCERCATI INSA SA VA INSCRIETI DE MAI MULTE ORI DE PE ACELASI COMPUTER SAU IESIRE IN RETEA, va vor descoperi si vor anula inscrierea. In general e bine sa va limitati la a va inscrie cu un singur e-mail, si asa volumul de munca maxim care il puteti depune, bifand toate optiunile in afara de cele scrise la atentionare (capcane) e foarte insemnat. Dumneavoastra decideti cat va implicati in aceasta activitate. E bine sa bifati toate optiunile, chiar daca nu veti prelucra intreaga activitate, conteaza doar ca activitatea dvs sa fie constanta, sa nu aveti pauze foarte mari in vizitarea siteurilor (15 zile de inactivitate la majoritatea siteurilor atrage suspendarea contului pe acel site).

[...] continuare in postarea urmatoare - PTR- part II

Niciun comentariu:

Florentis